Συστατικά:
Πράσινο ή μαύρο τσάι (δύο κ.γ.για μία κανάτα)
Τσάι φρούτων (2-3 κ.γ. τσάι για μία κανάτα)
1-2 κ.σ. ζάχαρη Βιολογική Καρύδας
1 λεμόνι (το ξύσμα του και τον χυμό)
Προαιρετικά, χυμό πορτοκάλι 200 ml
Παγάκια
Προετοιμασία:
Μουλιάσετε το τσάϊ σε ζεστό νερό για 4-5 λεπτά, προσθέστε τη ζάχαρη, ενώ το τσάι είναι ακόμα ζεστό, προκειμένου να διαλυθεί πλήρως. Η ποσότητα της ζάχαρης εξαρτάται από το πόσο γλυκό σου αρέσει.
Μόλις το τσάι κρυώσει, μπορείτε να επιταχύνεετε τη διαδικασία με την προσθήκη πάγου, προσθέστε το ξύσμα λεμονιού, το αφήνουμε να ξεκουραστεί για λίγες ώρες.
Πριν πεοσθέσουμε τον χυμό θα πρέπει το τσάι να έχει κρυώσει τελείως. Στη συνέχεια αναμίξετε τα, τοποθετήστε το τσάι στο ψυγείο για ναξεκουραστεί πάλι, και να το απολαύσετε παγωμένο με μερικά παγάκια.
Δές και άλλες ιδέες εδώ